Samla presentkort och fina premier

Den senaste tiden har det trillat in en del presentkort hos mig, ett välkommet tillskott i ekonomin. Och härligt att kunna få lite extra inkomst medan man väntar på tex bussen. I det här inlägget tänkte jag berätta mer om vilka sätt jag använder för att få dessa!

Det finns hur många olika undersökningspaneler och läsarpaneler som helst. Jag tror till exempel att varenda tidning har en egen panel och vill man så går det säkert att sitta hela dagarna (nästan iaf) och svara på undersökningar. Men tid är också pengar och därför har jag fokuserat på några få paneler.


M3Panel
En favoritpanel. Förutom att välja presentkort går det även att välja olika produkter till hemmet, leksaker etc. Via den här panelen får jag ungefär ett presentkort i månaden. Fördelen med denna panel är att man även får poäng om det visar sig att man inte passar in i den målgrupp undersökningen har. Så man jobbar inte förgäves 😉

GFK Panel
Den här panelen kräver lite jobb, men jag tycker å andra sidan den är ganska rolig. I den här panelen så registrerar man nämligen alla inköp av hushållsvaror (mat etc) som familjen gör varje vecka. Lite tidskrävande, men fördelen är att man får stenkoll på hur mycket pengar varje vara kostar, hur mycket pengar man lägger på mat och så vidare. Denna panel har en premiebutik som är öppen fyra gånger per år och där kan man välja att växla in sina poäng mot presentkort, biobiljetter eller produkter.

YouGov
Vill man ha tillgång till en riktigt bra premiebutik med produkter från Sagaform, OBH Nordica, Kähler, Le Creuset etc så är det i denna panel man ska vara med i. Här får man ganska ofta undersökningar och det går relativt lätt att samla ihop till olika premier, dock tar det nog ganska lång tid att samla ihop till de allra finaste premierna. Härifrån har vi beställt glas, skärbräda från Sagaform och senast en brödrost från OBH Nordica. Saknas det poäng för den vara man vill ha så går det att betala resten med pengar. Värt att påpeka är frakten kostar, så för att kunna beställa en vara behövs poäng för att även täcka upp fraktkostnaden, om man inte vill betala frakten med pengar.

OpinionAPP
Är du med i flera läsarpaneler eller till exempel Blocketpanelen eller Discshoppanelen så kan du enkelt via appen OpinionAPP samla ihop alla undersökningar dit. Du svarar på enkäter via appen och ser även där hur mycket pengar du fått in i respektive panel. Väldigt smidigt tycker jag. Flera av dessa paneler ger belöning i form av ”riktiga pengar” och även presentkort och premier.

 

2 reaktion på “Samla presentkort och fina premier

    • Ja, det är bara att skapa en profil så börjar undersökningarna komma! För GFK krävs en inbjudan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *