Sommar-flow

Det är lite dåligt med uppdateringar här och ni kanske undrar vad det beror på?

Ja, dels så har jag haft väldigt lite energi på sista tiden. Den nya familjekonstellationen tar mycket energi liksom flera andra faktorer. Och en sak har jag lovat mig och det är att inte låta den här bloggen bli en stressfaktor eller ett måste. Det ska vara roligt!

Sen har det ju blivit sommar (även om vädret idag kanske inte visar det) och det finns så mycket jag hellre vill göra fina sommardagar än sitta inne och blogga. Även om jag älskar min blogg.

Så som ni har märkt så har det varit lite färre inlägg ett tag och så kommer det se ut under sommaren. Ett inte helt lätt beslut att ta när allt i sociala medier ska gå fort och uppdateringar ska ske hela tiden. Men jag har valt att försöka leva ett liv i lugnare tempo och det gäller även sociala medier.

Det kommer såklart bli uppdateringar, jag har massor av spännande att skriva om! För att inte missa nya inlägg så börja gärna prenumerera på bloggen via e-post, så får ni ett mejl när det kommer ett nytt inlägg.’

Eller följ Plånbokssmart på Instagram.

Instagram händer det fortfarande väldigt mycket och det kommer göra det även i sommar. Har ni inte Instagram och ni inte vill skaffa det, så går det att se mina inlägg ändå via www.instagram.com/planbokssmart

Doptips. häggsaft och en time-out i Tallinn. Allt finns på Instagram.

En reaktion på “Sommar-flow

  1. Ta det lugnt du! Jag tycker Instagram funkar jättebra som kanal, man får faktiskt in riktigt mycket i en kort text.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *