Om Plånbokssmart

Välkommen till Plånbokssmart, bloggen om att leva ekonomiskt, hållbart och med mycket vardagslyx. Allt med så liten påverkan på plånboken som möjligt för att kunna spara pengar att använda till att uppfylla drömmar. Vilka drömmar det är väljer du!

Bloggen handlar om mig, en 33-årig tjej som snart blir två-barnsmamma. Efter att jag
drabbats av utmattningssyndrom för snart två år sedan försöker jag leva livet i ett lugnare tempo, med mindre arbetstid och mer tid till mig själv och min familj. Här på bloggen
skriver jag om mina tankar och känslor mot ett liv utan stress. Jag delar med mig av min vardag och hur jag försöker leva med mer livskvalitet, men med mindre pengar.
Ni får tips om allt från mat, pyssel, resor, barn och vardagslyx. Följ med mig i med- och
motgångar, glädje, skratt och tårar, men framförallt hur ni tar kontroll över er ekonomi. Jag strävar efter att kunna leva livet fullt ut, men utan att påverka plånboken och miljön för mycket. Pengarna jag sparar i vardagen vill jag lägga på att uppfylla mina drömmar, mer tid med familjen och resa.

Bloggen Plånbokssmart handlar om att hitta en balans, att spara pengar men samtidigt lägga rätt mängd energi på alternativen. Jag älskar att pyssla, göra saker själv, baka, laga mat från grunden och så vidare, vilket sparar en hel del pengar, men det får inte ta för mycket tid, för tiden ska utnyttjas till mindre stress och mer lugn.
Men, framförallt handlar Plånbokssmart om att ha roligt! Alla är välkomna och vi inspirerar varandra utan pekpinnar!