Plånbokssmart livsstil

Renoveringskaos tillsammans

Hela juli försvann i en renoveringsdimma och många dagar på vift, då vår lägenhet ockuperades av massa hantverkare. Juli var också den första av våra tre månader ledigt tillsammans.

Juli var verkligen en intensiv månad. Renoveringen av vår lägenhet, med tanke att göra om vår trea till en fyra påbörjades (mer om renovering och hur vi tänker kring boende kommer längre fram i sommar/höst) och såklart har själva renoveringen blivit en utdragen process, trots att vi gjort allt i vår makt för att det ska gå så snabbt och smärtfritt som möjligt. Men tyvärr går det bara att påverka hantverkare till en viss del verkar det som.

Ett nytt rum håller på att byggas.

Vi befann oss på grund av detta på vift en hel del vilket har varit mysigt, men också påfrestande. Vi har bott i lånad lägenhet, i uthyrningsrum, i vår lägenhet täckt av skyddspapper osv. Och det har tagit på krafterna vilket gjort att jag inte lagt energi på att uppdatera bloggen.

Nu börjar mer och mer falla på plats, kaoset lägga sig lite, ordningen återställas och energin fyllas på.
Jag har massor av idéer på spännande inlägg, om allt från sparande, renovering, downshift, minimalism med mera som jag vill dela med er under hösten.

Massor av tips på att rensa ut finns på Instagram.

Till dess är ni välkomna att följa Plånbokssmart på Instagram där jag som vanligt delar massor av plånbokssmarta tips och glimtar ur min vardag.

Juli var vår första av tre lediga månader tillsammans.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.